Меню
Головна
Про чемпіонат
Учасникам
Розклад
Прес-релізи
Згадати все
Результати
Цікаво
Контакти
Організатори
Ліга українських клубів
КОМГО "Південна Ліга"
Партнери
ВМГО Молодіжний Союз Наша Україна
Управління у справах сімї, молоді та спорту КОДА
Медіа партнери
Газета "100-й округ"
Телерадіокомпанія TTV






 
Прес-анонс. 3 квітня 2008 року. PDF Print
Різне - Прес - релізи
Written by   
Thursday, 03 April 2008 01:18
18 – 20 квітня в Кіровограді відбудеться Чемпіонат України з Брейн – рингу. Це вже не перший інтелектуальний турнір всеукраїнського рівня в Кіровограді, але Чемпіонат з Брейн – рингу – найпопулярніший і найпрестижніший з турнірів, що проходять під егідою Ліги українських клубів інтелектуальних ігор (національної федерації інтелектуальних ігор). Крім того цей турнір буде незвичайним ще й тому, що він буде 10-м за ліком, а отже ювілейним, що звичайно приверне до нього додаткову увагу.
Турнір збере 32 кращі команди України, які будуть змагатися за звання найкращої. Серед учасників турніру можна буде побачити і багато знайомих облич, за якими ми можемо щотижня спостерігати в українській телеверсії «Що? Де? Коли?», яка транслюється по УТ-1.
Окрім того ведучим турніру буде відомий білоруський інтелектуал, гравець елітарного клубу «Що? Де? Коли?», володар звання «Людина року» 2006 року Міжнародної ассоціації клубів «Що? Де? Коли?» - Леонід Климович.
Турнір пройде в приміщенні Кіровоградського кібернетико-технічного коледжу , що знаходиться за адресою вул. Леніна, 41/26. Вхід вільний.
Оргкомітет Чемпіонату запрошує регіональні засоби масової інформації до співробітництва в сфері висвітлення подій Чемпіонату. Зокрема можливе проведення прес-конференцій, теле- та радіо ефірів з відомими інтелектуалами. Також Оргкомітет запрошує до медіа партнерства регіональні ЗМІ і готовий розглянути будь-які форми співробітництва щодо висвітлення подій Чемпіонату.
З питань медіа партнерства та висвітлення подій Чемпіонату прохання звертатися до Оксани Чернеги за телефоном: 8-050-974-66-93.
 
 
Пошук
Голосування
Вам подобається сайт?
 
Статистика
Content View Hits : 327500

© 2024 Чемпіонат України з Брейн - рингу - 2008
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.