Меню
Головна
Про чемпіонат
Учасникам
Розклад
Прес-релізи
Згадати все
Результати
Цікаво
Контакти
Організатори
Ліга українських клубів
КОМГО "Південна Ліга"
Партнери
ВМГО Молодіжний Союз Наша Україна
Управління у справах сімї, молоді та спорту КОДА
Медіа партнери
Газета "100-й округ"
Телерадіокомпанія TTV






 
Ведучий PDF Print
Про чемпіонат - Команда чемпіонату
Written by   
Wednesday, 12 March 2008 21:35

Ведучим 10-го ювілейного Чемпіонату України з "Брейн - рингу" буде вже традиційний ведучий Чемпіонатів України з "Брейн - рингу" - Леонід Климович.

 

 Отже знайомимося ближче:

 

КЛИМОВИЧ Леонід Валентинович. Народився 17.10.1962 в Гомелі. У неповні три роки був відвезений на освоєння цілини (у місто Целіноград), на початку 70-х повернувся з сім'єю на історичну батьківщину. У 1979-му закінчив школу із золотою медаллю і поступив в Гомельський державний університет. За освітою – філолог, вчитель російської мови і літератури. Не встигнувши закінчити вуз, одружився (весілля було підпільним, оскільки припала на всенародний траур по генсекові Юрієві Андропову). Потім служба у військах зв'язку в Україні. «Наступні вісім років, – як говорить сам Климович, – мав справу з розумним, добрим, вічним на посадах від простого вчителя до замдиректора школи на міській околиці. Від щасливого чоловіка дійшов до щасливого батька сімейства – діти пішли в тата зовнішністю і частково характером».

У 1993 році пішов «займатися хобі за гроші» – в керівники клубу інтелектуальних ігор гомельського Палацу творчості дітей і молоді. І до цих пір там. Вів протягом п'яти років на білоруському телебаченні передачу «Ризик-версія». Організатор безлічі турнірів з інтелектуальних ігор. 2006 рік – Міжнародна асоціація клубів «Що? Де? Коли?» назвала його «Людиною року» і вручила «Кришталеву сову» в номінації «За роботу з молоддю і організацію турнірів в Білорусі і за її межами». У 2007 році – абсолютний переможець республіканського конкурсу «Педагог року позашкільної установи». Написав книгу “Граємо в знавців”, в якій поділився багаторічним досвідом, як навчитися відповідати за хвилину на каверзні питання «Що? Де? Коли?» за ігровим столом. Політичні погляди: законопокірний раціонал-анархіст.



 
 
 
Пошук
Голосування
Вам подобається сайт?
 
Статистика
Content View Hits : 327474

© 2024 Чемпіонат України з Брейн - рингу - 2008
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.